Nieuws

Janssens en Janssens – De Somer op EFWEX 2018!

Janssens en Janssens – De Somer presenteert: WOOD 4 U!

Met de collectie WOOD 4 U brengt u de authenticiteit en de warme uitstraling van reclaimed hout in uw interieur. WOOD 4 U biedt een verscheidenheid aan plankjes, mozaieken en slates met 3D-effect in verschillende houtsoorten. Alle wandbekleding is handgemaakt en uit respect voor ons milieu worden er geen chemicaliën gebruikt. Voor projecten zijn er oplossingen op maat mogelijk en zoeken we samen naar een unieke look voor bijvoorbeeld winkel- of restaurant ketens. Karaktervolle Barnwood planken en meerlaagse panelen geschikt voor tal van interieurtoepassingen vullen de collectie mooi aan.

Bezoek onze website! https://www.wood-4-u.com/nl/home

De beurs EFWEX zal doorgaan van 14 tot 16 maart 2018 in Flanders Expo/Gent (BE)
Openingsuren :

Woensdag 14 maart 2018: 10u30 tot 18u30
Donderdag 15 maart 2018: 10u30 tot 22u00 (met animatie)
Vrijdag 16 maart 2018: 10u30 tot 18u30

 

 

Splinternieuwe kantenlijmer: Holzher Lumina Afbeeldingsresultaat voor holzher lumina

Deze veelzijdige kantenlijmer is het neusje van de zalm. Met de Lumina kan er zowel met EVA lijm, PU lijm en Lasertechnologie afgeplakt worden. dankzij het makkelijk uitneembaar lijmstation kan er eenvoudig gewisseld worden. De afwerking met de laserkanten is de zogenaamde “nulvoeg” verlijming. De afplakboord loopt als het ware over in de plaat, waardoor er geen lijmnaad meer zichtbaar is. De Somer is momenteel in staat om witte panelen dus naadloos te verlijmen. Uitbreidingsmogelijkheden worden intensief bekeken om het aanbod te vergroten.

 

 

Ardis Web

De Somer werkt al jaren met het gepatenteerde optimalisatieprogramma Ardis. Dit is wereldwijd de nummer 1 inzake cutting optimization. Ardis komt met een online platform: Ardis Web. Dit laat klanten toe om met een gebruikersnaam en paswoord zelf hun projecten on line te optimaliseren en zo offertes te bekomen. De optimalisaties kunnen ook rechtstreeks naar De Somer verstuurd worden en kunnen zo direct aan de opdeelzaag worden ingelezen. WIN-WIN situatie dus. Van zodra dit systeem op punt staat volgt hierover meer nieuws!

Volg ons op facebook!

 

https://www.facebook.com/Houthandel-Janssens-en-Janssens-701642359968139/