Nieuws

Houthandel Janssens en Janssens in nieuw vaktijdschrift van de Houtfederatie

Houthandel Janssens en Janssens werd uitgekozen om te verschijnen in de eerste editie van het vernieuwde tijdschrift.

De Houtfederatie verspreidde deze editie doorheen heel de sector. Lees onder de rubriek “nieuws” het volledige interview!

  

klik op het facebook icoontje om het interview te kunnen lezen!

Houthandel Janssens en Janssens werd uitgekozen als onderneming bij de lancering van het nieuwe vaktijdschrift van de houtfederatie!

Geplaatst door Houthandel Janssens en Janssens op dinsdag 3 april 2018

Splinternieuwe kantenlijmer: Holzher Lumina Afbeeldingsresultaat voor HOLZHER LUMINA

Deze veelzijdige kantenlijmer is het neusje van de zalm. Met de Lumina kan er zowel met EVA lijm, PU lijm en Lasertechnologie afgeplakt worden. dankzij het makkelijk uitneembaar lijmstation kan er eenvoudig gewisseld worden. De afwerking met de laserkanten is de zogenaamde “nulvoeg” verlijming. De afplakboord loopt als het ware over in de plaat, waardoor er geen lijmnaad meer zichtbaar is. De Somer is momenteel in staat om witte panelen dus naadloos te verlijmen. Uitbreidingsmogelijkheden worden intensief bekeken om het aanbod te vergroten.

 

 

Ardis Web

De Somer werkt al jaren met het gepatenteerde optimalisatieprogramma Ardis. Dit is wereldwijd de nummer 1 inzake cutting optimization. Ardis komt met een online platform: Ardis Web. Dit laat klanten toe om met een gebruikersnaam en paswoord zelf hun projecten on line te optimaliseren en zo offertes te bekomen. De optimalisaties kunnen ook rechtstreeks naar De Somer verstuurd worden en kunnen zo direct aan de opdeelzaag worden ingelezen. WIN-WIN situatie dus. Van zodra dit systeem op punt staat volgt hierover meer nieuws!

Volg ons op facebook!

 

https://www.facebook.com/Houthandel-Janssens-en-Janssens-701642359968139/